HTML

KisRóka...az élet...

Emlékek, érzések, remények, vágyak, célok... KisRóka, Mac, Mekmiller ...Lölki...

Friss topikok

  • Avelin07: @felutonmegmegvolt: választásra érdemessé teszem magam, mert vannak abszolút értékek...és a fontos... (2012.05.29. 11:20) Keresem KisRókámat.....

Címkék

Archívum

Él és élni akar...

2012.05.24. 11:08 Avelin07

 Elfojtani mindent el lehet, a legszebb és legjobb dolgokat is, de ami ennyire élni akar, ami  annyira felemelő, mint a mi Szerelmünk, azt életben kell tartani, ki kell teljesíteni, hiszen pont ez az értelme, ezért nem felejtettük el egymást, hogy megkaphassuk az újabb lehetőséget...eltűnt a földrajzi távolság, megteremtődtek és megteremtem az egyéb feltételeket is...mi még mindig Szeretjük egymást...csak engedni kell, hogy újra összeérjen a lelkünk és újra vágyakozva olvadjon össze testünk...mindent mi fájdalom volt, a boldogság gyógyítja igazán és tudom, tudjuk, hogy egymást a legboldogabb emberekké tesszük ha együtt vagyunk és már együtt lehetünk, csak engedned kell....engedd, hogy bebizonyíthassam Szerelmünk igazát, engedd, hogy jóvá tegyek mindent, engedd, hogy meggyógyítsam lelkedet.... Gyógyuljunk együtt, mert gyógyulni jó :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lolkirokaja.blog.hu/api/trackback/id/tr754543393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása