HTML

KisRóka...az élet...

Emlékek, érzések, remények, vágyak, célok... KisRóka, Mac, Mekmiller ...Lölki...

Friss topikok

  • Avelin07: @felutonmegmegvolt: választásra érdemessé teszem magam, mert vannak abszolút értékek...és a fontos... (2012.05.29. 11:20) Keresem KisRókámat.....

Címkék

Archívum

Az Álmok...

2012.05.31. 11:32 Avelin07

 Ha álmodtál valamiről...főleg ha Valakiről...és ez az álom meglehetősen részletes volt, kidolgozott, aprólékosan felépített, hiszen éveid vannak/voltak benne...majd valami döbbenetes véletlen folytán ez a Valaki eléd toppan az álmaidból, akkor te leszel a legboldogabb ember a világon. Aztán, ha ez a Valaki azt mondja, hogy szeret, szereti a hülyeségeidet, szereti a perverzióidat, mert a sajátjait látja benne viszont, szeret veled együtt lélegezni, szereti, hogy érezhet...akkor csak bőgni tudsz a boldogságtól, ami persze hatalmas mosolyokat fakaszt az arcodon és bizsergeti a testedet és lelkedet.

Aztán, ha vagy olyan ..................................., hogy elengeded, hagyod elveszni ezt a Valakit...akkor "csak" az életedből veszíted el, mert visszaköltözik az álmaid közé. Az életed persze kifakul és fűrészpor ízű lesz, de mivel tudod, hogy Ő létezik, már sosem álmodsz újat helyette... viszont mindent megteszel, hogy újra élhesd az álmaid!! 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lolkirokaja.blog.hu/api/trackback/id/tr474556828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása